Op deze webpagina vind u een collectie van schilderijen en andere kunstwerken van de galerie zoals die in ons kunstmuseum Lammert Boerma ( Groningen) momenteel aanwezig is. De schilderijen en overige kunstwerken zijn van Lammert Boerma en van Janke Steneker en zijn voornamelijk bestemd voor de verkoop. De schilderijen zijn voorzien van titel, jaartal en afmetingen. De overige kunst ( kunstbeelden) is ongeveer op ware grote. Voor prijsopgave van schilderijen of overige kunst verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Lammert Boerma is een beeldend kunstenaar die zich vooral richt op schilderkunst, de voorstellingen op de schilderijen vormen een mengeling van realistisch- surrealistisch en symbolische tendensen. Abstracte schilderijen zijn ook door Lammert gemaakt maar in veel mindere mate. Daarnaast heeft deze kunstenaar ook een klein aantal kunstbeelden en ingekleurde foto's gemaakt, dit zijn foto's die lichtelijk zijn beschilderd waardoor het als het ware een soort schilderijen worden. 

Janke Steneker heeft zich vooral gefocust op symbolische-abstracte schilderijen.

Schilderijen en overige kunst van Lammert Boerma die nog beschikbaar zijn:

Ook is het mogelijk een cd te bestellen waar u ca. 300 werken op terug vind van de schilderijen van Lammert Boerma in JPG. formaat. Kosten hiervoor zijn
10 plus evt. verzendkosten, hiervoor kan u met ons bellen of mailen.

Janke Steneker heeft veelal symbolische abstracte schilderijen. Praktisch geen overige kunst.

Schilderijen van Janke Steneker die nog beschikbaar zijn:

Mocht u interesse hebben in schilderijen of overige kunstwerken van Lammert Boerma en/of Janke Steneker graag contact met ons opnemen.