Wij van museum Lammert Boerma bieden de gelegenheid om te overnachten midden in de kunst in ons museum middels een speciale Bed and Breakfast in de provincie Groningen. U overnacht in kamers die zijn voorzien van schilderijen en andere kunst werken die tot de collectie van het museum behoren. 's morgens kunt u genieten van een vorstelijk ontbijt in onze zogenaamde sfeervolle blauwe kamer uiteraard ook voorzien van schilderijen en kunst. De tijden van het serveren van het ontbijt variŽren en worden aangepast aan uw wensen maar in ieder geval voor 10.00. Als u bij ons overnacht is een museum bezoek in het museum Lammert Boerma natuurlijk verder gratis. Ook het overgrote deel van de architectuur kunt u beschouwen als kunst het is namelijk vaak ontworpen en vervaardigd door Lammert Boerma de kunstenaar des huizes.

Hier volgt een overzicht van de verschillende kamers die wij aanbieden voor Bed and Breakfast onder het motto " overnachten in een de kunst-werk" met zowel de prijzen voor 1 persoon als voor 2 personen. Mocht u willen overnachten zonder ontbijt dan betaald u 5 euro minder per persoon per nacht.

Grote kamer (art-deco).

Prijs 1 persoon per nacht inclusief uitgebreid ontbijt, 55 euro.

Prijs 2 personen per nacht inclusief uitgebreid ontbijt, 80 euro.

Antieke kamer.

Prijs 1 persoon inclusief een uitgebreid ontbijt, 55 euro.

Prijs 2 personen per nacht inclusief uitgebreid ontbijt, 75 euro.

Normale kamer(s).

Prijs 1 persoon inclusief uitgebreid ontbijt, 35 euro.

Prijs 2 personen per nacht inclusief uitgebreid ontbijt, 50 euro.              

We hebben bij museum Lammert Boerma ook Bed and Breakfast speciaal voor pasgetrouwde stelletjes in een bruidsuite inclusief champagne-ontbijt. Voor meer info kunt u het tabje bruidsuite aanklikken.

Voor Contact betreffend ons speciale Bed and Breakfast kunt u mailen of bellen.

Graag tot ziens.